文献
J-GLOBAL ID:200902195989246574
整理番号:98A0742815
茶のラジカル捕捉活性に関するin vitro及びin vivo研究
In Vitro and in Vivo Studies on the Radical-Scavenging Activity of Tea.
著者 (7件):
YOKOZAWA T
(Toyama Medical and Pharmaceutical Univ., Toyama, JPN)
,
DONG E
(Toyama Medical and Pharmaceutical Univ., Toyama, JPN)
,
NAKAGAWA T
(Toyama Univ., Toyama, JPN)
,
KASHIWAGI H
(Toyama Medical and Pharmaceutical Univ., Toyama, JPN)
,
NAKAGAWA H
(Toyama Univ., Toyama, JPN)
,
TAKEUCHI S
(Toyama Univ., Toyama, JPN)
,
CHUNG H Y
(Pusan National Univ., Pusan, KOR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
6
ページ:
2143-2150
発行年:
1998年06月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)