文献
J-GLOBAL ID:200902196013684050
整理番号:02A0299845
ブロッコリーの小花の破砕と凍結解凍により破砕を避けた場合のメタンチオールとジメチルジスルフィドの生成
Formation of Methanethiol and Dimethyl Disulfide in Crushed Tissues of Broccoli Florets and Their Inhibition by Freeze-Thawing.
著者 (4件):
TULIO A Z JR
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
,
YAMANAKA H
(Hagoromo-Gakuen Junior Coll., Osaka, JPN)
,
UEDA Y
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
,
IMAHORI Y
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
50
号:
6
ページ:
1502-1507
発行年:
2002年03月13日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)