文献
J-GLOBAL ID:200902196033176086
整理番号:96A0269423
各種乳酸菌と酵母で発酵させた牛乳がラットの血清コレステロール量に及ぼす効果
Effects of Milk Fermented by Culturing with Various Lactic Acid Bacteria and a Yeast on Serum Cholesterol Level in Rats.
著者 (5件):
TAMAI Y
(Ehime Univ., Ehime, JPN)
,
YOSHIMITSU N
(Ehime Univ., Ehime, JPN)
,
WATANABE Y
(Ehime Univ., Ehime, JPN)
,
KUWABARA Y
(Shikoku Milk Product Co. Ltd., Ehime, JPN)
,
NAGAI S
(Shikoku Milk Product Co. Ltd., Ehime, JPN)
資料名:
Journal of Fermentation and Bioengineering
(Journal of Fermentation and Bioengineering)
巻:
81
号:
2
ページ:
181-182
発行年:
1996年02月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
0922-338X
CODEN:
JFBIEX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)