文献
J-GLOBAL ID:200902196089236154
整理番号:99A0078940
選択した果実,野菜及び穀粒製品の抗酸化活性及び全フェノール類
Antioxidant Activity and Total Phenolics in Selected Fruits, Vegetables, and Grain Products.
著者 (4件):
VELIOGLU Y S
(Pacific Agri-Food Res. Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, British Columbia, CAN)
,
MAZZA G
(Pacific Agri-Food Res. Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, British Columbia, CAN)
,
GAO L
(Pacific Agri-Food Res. Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, British Columbia, CAN)
,
OOMAH B D
(Pacific Agri-Food Res. Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, British Columbia, CAN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
10
ページ:
4113-4117
発行年:
1998年10月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)