文献
J-GLOBAL ID:200902196200818613
整理番号:97A0116811
L-フルクトース及びL-キシルロースによる糖蛋白質プロセシングの阻害
Inhibition of glycoprotein processing by L-fructose and L-xylulose.
著者 (6件):
MUNIRUZZAMAN S
(Univ. Arkansas for Medical Sci., AR, USA)
,
PAN Y T
(Univ. Arkansas for Medical Sci., AR, USA)
,
ZENG Y
(Univ. Arkansas for Medical Sci., AR, USA)
,
ATKINS B
(Univ. Arkansas for Medical Sci., AR, USA)
,
IZUMORI K
(Univ. Arkansas for Medical Sci., AR, USA)
,
ELBEIN A D
(Univ. Arkansas for Medical Sci., AR, USA)
資料名:
Glycobiology
(Glycobiology)
巻:
6
号:
8
ページ:
795-803
発行年:
1996年12月
JST資料番号:
W0050A
ISSN:
0959-6658
CODEN:
GLYCE3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)