文献
J-GLOBAL ID:200902196580723717
整理番号:94A0023444
純正オリーブ油中の単純及び加水分解化合物 III セコイリドイド誘導体の分光学的性質
Simple and Hydrolyzable Compounds in Virgin Olive Oil. 3. Spectroscopic Characterizations of the Secoiridoid Derivatives.
著者 (6件):
MONTEDORO G
(Univ. Perugia, Perugia, ITA)
,
SERVILI M
(Univ. Perugia, Perugia, ITA)
,
BALDIOLI M
(Univ. Perugia, Perugia, ITA)
,
SELVAGGINI R
(Univ. Perugia, Perugia, ITA)
,
MINIATI E
(Univ. Perugia, Perugia, ITA)
,
MACCHIONI A
(Univ. Perugia, Perugia, ITA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
41
号:
11
ページ:
2228-2234
発行年:
1993年11月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)