文献
J-GLOBAL ID:200902196732248556
整理番号:98A0696160
食品葉酸分析のトリエンザイム処理 α-アミラーゼやプロテアーゼ処理のための最適pHやインキューベイションタイム
Trienzyme Treatment for Food Folate Analysis: Optimal pH and Incubation Time for α-Amylase and Protease Treatments.
著者 (2件):
AISO K
(Univ. Alabama at Birmingham, Alabama, USA)
,
TAMURA T
(Univ. Alabama at Birmingham, Alabama, USA)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
44
号:
3
ページ:
361-370
発行年:
1998年06月
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)