文献
J-GLOBAL ID:200902196794845488
整理番号:94A0096816
発酵したソーセージからのLeuconostoc-様微生物に関する分類学的検討 Leuconostoc paramesenteroides群に対する新属Weissellaの提唱
Taxonomic studies on some leuconostoc-like organisms from fermented sausages: description of a new genus Weissella for the Leuconostoc paramesenteroides group of species.
著者 (4件):
COLLINS M D
(AFRC Inst. Food Research, Reading, GBR)
,
SAMELIS J
(Agricultural Univ. Athens, Athens, GRC)
,
METAXOPOULOS J
(Agricultural Univ. Athens, Athens, GRC)
,
WALLBANKS S
(AFRC Inst. Food Research, Reading, GBR)
資料名:
Journal of Applied Bacteriology
(Journal of Applied Bacteriology)
巻:
75
号:
6
ページ:
595-603
発行年:
1993年12月
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
0021-8847
CODEN:
JABAA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)