文献
J-GLOBAL ID:200902196828789078
整理番号:94A0446050
酵母による甘藷製焼酎蒸留排液の処理
Treatment of Waste Water Discharged from Sweet Potato Shochu Distillery with Yeasts.
著者 (5件):
鈴木修
(Toho Development Engineering Co., Tokyo, JPN)
,
下飯仁
(醸造試)
,
家藤治幸
(醸造試)
,
飯村穣
(醸造試)
,
小幡孝之
(醸造試)
資料名:
日本醸造協会誌
(Journal of the Brewing Society of Japan)
巻:
89
号:
4
ページ:
321-323
発行年:
1994年04月
JST資料番号:
F0481A
ISSN:
0914-7314
CODEN:
NJKYES
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)