文献
J-GLOBAL ID:200902196992094722
整理番号:96A0425924
かび熟成チーズ表面のフレーバ中に含まれる成分 起源と特性
Compounds Involved in the Flavor of Surface Mold-Ripened Cheeses: Origins and Properties.
著者 (2件):
MOLIMARD P
(Inst. National de la Rech. Agronomique, Dijon, FRA)
,
SPINNLER H E
(Inst. National Agronomique de Paris-Grignon, Thiverval-Grignon, FRA)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
79
号:
2
ページ:
169-184
発行年:
1996年02月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)