文献
J-GLOBAL ID:200902197020911840
整理番号:02A0817366
生の鹿肉の貯蔵中の脂質酸化と揮発性物質に及ぼすα-トコフェロール濃度の影響
Effects of α-tocopherol level in raw venison on lipid oxidation and volatiles during storage.
著者 (8件):
OKABE Y
(Tohoku National Agricultural Res. Center, Iwate, JPN)
,
WATANABE A
(Tohoku National Agricultural Res. Center, Iwate, JPN)
,
SHINGU H
(Tohoku National Agricultural Res. Center, Iwate, JPN)
,
KUSHIBIKI S
(Tohoku National Agricultural Res. Center, Iwate, JPN)
,
HODATE K
(Tohoku National Agricultural Res. Center, Iwate, JPN)
,
ISHIDA M
(Miyagi Agricultural Coll., Miyagi, JPN)
,
IKEDA S
(Miyagi Agricultural Coll., Miyagi, JPN)
,
TAKEDA T
(Miyagi Agricultural Coll., Miyagi, JPN)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
62
号:
4
ページ:
457-462
発行年:
2002年12月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)