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文献
J-GLOBAL ID:200902197031432804   整理番号:01A0601625

標準型アイスクリームの氷結晶形態の実験的研究とモデル化 I 直接特性化法と実験データ

Experimental study and modelling of the ice crystal morphology of model standard ice cream. Part I: Direct characterization method and experimental data.
著者 (3件):
FAYDI E
(Univ. Claude Bernard-Lyon I, Villeurbanne, FRA)
ANDRIEU J
(Univ. Claude Bernard-Lyon I, Villeurbanne, FRA)
LAURENT P
(Univ. Claude Bernard-Lyon I, Villeurbanne, FRA)

資料名:
Journal of Food Engineering  (Journal of Food Engineering)

巻: 48  号:ページ: 283-291  発行年: 2001年06月 
JST資料番号: C0838B  ISSN: 0260-8774  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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