文献
J-GLOBAL ID:200902197171520304
整理番号:93A0952605
卸売り段階で真空および100%CO2貯蔵してからPVC包装した豚腰肉切り身のその後の微生物学的,色調的,し好的特性に対する前記貯蔵の影響
The effect of wholesale vacuum and 100% CO2 storage on the subsequent microbiological, colour and acceptability attributes of PVC-overwrapped pork loin chops.
著者 (3件):
BUYS E M
(Irene Animal Production Inst., Irene, ZAF)
,
NORTJ<span style=text-decoration:overline>E ́</span> G L
(Irene Animal Production Inst., Irene, ZAF)
,
STEYN P L
(Univ. Pretoria, Pretoria, ZAF)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
26
号:
6
ページ:
421-429
発行年:
1993年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)