文献
J-GLOBAL ID:200902197449209583
整理番号:00A0121947
3種のイカの呈味の違いと貯蔵変化
Taste Differences among Three Kinds of Squid and the Effect of Cold Storage on the Taste.
著者 (3件):
KAGAWA M
(Matsuyama Minami Senior High School, Matsuyama, JPN)
,
MATSUMOTO M
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
HATAE K
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
日本家政学会誌
(Journal of Home Economics of Japan)
巻:
50
号:
12
ページ:
1245-1254
発行年:
1999年12月15日
JST資料番号:
F0763A
ISSN:
0913-5227
CODEN:
NKGAEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)