文献
J-GLOBAL ID:200902198505018512
整理番号:02A0299847
脱アミノ化小麦グルテンの酵素的加水分解物における味活性化合物の分析
Analysis of Taste-Active Compounds in an Enzymatic Hydrolysate of Deamidated Wheat Gluten.
著者 (2件):
SCHLICHTHERLE-CERNY H
(Swiss Federal Inst. Technol., Zurich, CHE)
,
AMADO R
(Swiss Federal Inst. Technol., Zurich, CHE)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
50
号:
6
ページ:
1515-1522
発行年:
2002年03月13日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)