文献
J-GLOBAL ID:200902198618081725
整理番号:99A0698103
そのままの,酸処理した及び還元した大豆グリシニンの表面機能的性質 1 起泡性
Surface Functional Properties of Native, Acid-Treated, and Reduced Soy Glycinin. 1. Foaming Properties.
著者 (2件):
WAGNER J R
(Univ. Nacional de La Plata, La Plata, ARG)
,
GUEGUEN J
(Inst. National de la Rech. Agronomique, Nantes, FRA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
47
号:
6
ページ:
2173-2180
発行年:
1999年06月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)