文献
J-GLOBAL ID:200902198664684540
整理番号:93A0807872
実験的な多糖類木炭とその木炭化した考古学的食品残留物における“指紋”
Experimental polysaccharide chars and their “fingerprints” in charred archaeological food residues.
著者 (3件):
PASTOROVA I
(FOM Inst. Atomic and Molecular Physics, Amsterdam, NLD)
,
OUDEMANS T F M
(Inst. Prehistory Leiden, Leiden, NLD)
,
BOON J J
(FOM Inst. Atomic and Molecular Physics, Amsterdam, NLD)
資料名:
Journal of Analytical and Applied Pyrolysis
(Journal of Analytical and Applied Pyrolysis)
巻:
25
ページ:
63-75
発行年:
1993年06月
JST資料番号:
B0809A
ISSN:
0165-2370
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)