文献
J-GLOBAL ID:200902198827360011
整理番号:98A0908564
地域特産品を活用した畜産加工品の開発 (第3報) 鹿肉の特性と加工利用に関する研究
Studies on Making processed Food from Special Products in this Prefecture. III. Studies on Characteristics and Processing of meat of Japanese Sika Deer.
著者 (3件):
岡崎亮
(山口県畜試)
,
小林清敬
(山口県畜試)
,
江崎大
(山口県畜試)
資料名:
山口県畜産試験場研究報告
(Bulletin of the Zootechnical Experiment Station, Prefecture of Yamaguchi)
号:
14
ページ:
15-19
発行年:
1998年03月
JST資料番号:
Z0137B
ISSN:
0287-1262
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)