文献
J-GLOBAL ID:200902198893892954
整理番号:98A0626879
浸透蒸留による液体飲料の濃縮における揮発性有機フレーバ/芳香の保持
Retention of volatile organic flavour/fragrance components in the concentration of liquid foods by osmotic distillation.
著者 (4件):
BARBE A M
(Queensland Univ. Technol., Brisbane, AUS)
,
BARTLEY J P
(Queensland Univ. Technol., Brisbane, AUS)
,
JACOBS A L
(Queensland Univ. Technol., Brisbane, AUS)
,
JOHNSON R A
(Queensland Univ. Technol., Brisbane, AUS)
資料名:
Journal of Membrane Science
(Journal of Membrane Science)
巻:
145
号:
1
ページ:
67-75
発行年:
1998年06月24日
JST資料番号:
E0669A
ISSN:
0376-7388
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)