文献
J-GLOBAL ID:200902199209012920
整理番号:02A0799738
冷凍貯蔵中のエソ筋原繊維の水の状態と変性に対する南極オキアミ由来蛋白質加水分解物の影響
Effect of Protein Hydrolysate from Antarctic Krill on the State of Water and Denaturation of Lizard Fish Myofibrils during Frozen Storage.
著者 (3件):
ZHANG N
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
YAMASHITA Y
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
NOZAKI Y
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
8
号:
3
ページ:
200-206
発行年:
2002年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)