文献
J-GLOBAL ID:200902199436140668
整理番号:93A0947002
マナマコ(Stichopus japonicus)レクチンの精製とその性質
Purification and Characterization of Two Lectins from the Sea Cucumber Stichopus Japonicus.
著者 (4件):
HATAKEYAMA T
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
HIMESHIMA T
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
KOMATSU A
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
YAMASAKI N
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
57
号:
10
ページ:
1736-1739
発行年:
1993年10月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)