文献
J-GLOBAL ID:200902199545209805
整理番号:96A0227236
Fourier変換赤外分光分析及びケモメトリックスによるインスタントコーヒー中のアラビカとロブスタの確認
Discrimination of Arabica and Robusta in Instant Coffee by Fourier Transform Infrared Spectroscopy and Chemometrics.
著者 (3件):
BRIANDET R
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
,
KEMSLEY E K
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
,
WILSON R H
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
44
号:
1
ページ:
170-174
発行年:
1996年01月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)