文献
J-GLOBAL ID:200902199962297407
整理番号:99A0394427
ネギの化学成分及び品質安定性に及ぼすポリプロピレンフィルム包装及び貯蔵温度の影響
Effect of Polypropylene Film Packaging and Storage Temperature on Chemical Components and Quality Stability of Welsh Onion.
著者 (3件):
IBARAKI T
(Fukuoka Agricultural Res. Center, Fukuoka, JPN)
,
IKEDA H
(Fukuoka Agricultural Res. Center, Fukuoka, JPN)
,
OHTA H
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
5
号:
1
ページ:
93-96
発行年:
1999年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)