文献
J-GLOBAL ID:200902199966012873
整理番号:01A0718537
清酒醸造での酵母増殖及びアルコール発酵に対するフィターゼの決定的重要性
Critical importance of phytase for yeast growth and alcohol fermentation in Japanese sake brewing.
著者 (8件):
FUJITA J
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
FUKUDA H
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima, JPN)
,
YAMANE Y-I
(Suishin Yamane Honten Co. LTD., Hiroshima, JPN)
,
KIZAKI Y
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima, JPN)
,
SHIGETA S
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
ONO K
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
SUZUKI O
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
WAKABAYASHI S
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima, JPN)
資料名:
Biotechnology Letters
(Biotechnology Letters)
巻:
23
号:
11
ページ:
867-871
発行年:
2001年06月
JST資料番号:
E0971A
ISSN:
0141-5492
CODEN:
BILED3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)