文献
J-GLOBAL ID:200902200045706568
整理番号:06A0821688
ガスクロマトグラフィー-質量分析による緑茶のアクリルアミドの分析
Analysis of Acrylamide in Green Tea by Gas Chromatography-Mass Spectrometry
著者 (9件):
MIZUKAMI Yuzo
(National Inst. of Vegetable and Tea Sci., Shizuoka, JPN)
,
KOHATA Katsunori
(National Inst. of Vegetable and Tea Sci., Mie, JPN)
,
YAMAGUCHI Yuichi
(National Inst. of Vegetable and Tea Sci., Shizuoka, JPN)
,
HAYASHI Nobuyuki
(National Inst. of Vegetable and Tea Sci., Shizuoka, JPN)
,
SAWAI Yusuke
(National Inst. of Vegetable and Tea Sci., Shizuoka, JPN)
,
CHUDA Yoshihiro
(Center for Food Quality Labeling and Consumer Serv., Saitama, JPN)
,
ONO Hiroshi
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
YADA Hiroshi
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
YOSHIDA Mitsuru
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
54
号:
19
ページ:
7370-7377
発行年:
2006年09月20日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)