文献
J-GLOBAL ID:200902200110765364
整理番号:05A0491927
亜臨界水処理されたオカラの調製及び自然発症高血圧ラットの血圧に及ぼす影響
Preparation of Subcritical Water-Treated Okara and Its Effect on Blood Pressure Spontaneously Hypertensive Rats
著者 (7件):
WAKITA Yoshihisa
(Hyogo Prefectural Inst. Technol., Kobe, JPN)
,
HARADA Osamu
(Hyogo Prefectural Inst. Technol., Kobe, JPN)
,
KUWATA Minoru
(Hyogo Prefectural Inst. Technol., Kobe, JPN)
,
FUJIMURA Taira
(Hyogo Prefectural Inst. Technol., Kobe, JPN)
,
YAMADA Takako
(Himeji Inst. Technol., Himeji, JPN)
,
SUZUKI Makoto
(Himeji Inst. Technol., Himeji, JPN)
,
TSUJI Keisuke
(Himeji Inst. Technol., Himeji, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
10
号:
2
ページ:
164-167
発行年:
2004年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)