文献
J-GLOBAL ID:200902200369602161
整理番号:05A0652050
塩漬け魚卵食品のイクラ,タラコ,トビコおよびカズノコの脂質部類および脂肪酸組成の分析
Analysis of lipid classes and the fatty acid composition of the salted fish roe food products, Ikura, Tarako, Tobiko and Kazunoko
著者 (3件):
SHIRAI Nobuya
(Physiological Function LAB, National Food Res. Inst., 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
,
HIGUCHI Tomoyuki
(Physiological Function LAB, National Food Res. Inst., 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
,
SUZUKI Hiramitsu
(Physiological Function LAB, National Food Res. Inst., 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
94
号:
1
ページ:
61-67
発行年:
2006年01月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)