文献
J-GLOBAL ID:200902200404559215
整理番号:05A0462041
高速液体クロマトグラフィー-エレクトロスプレイイオン化質量分析(HPLC/ESI-MS)による酵素的に架橋結合した豆類蛋白質の消化物におけるε-(γ-グルタミル)リジンの同定と定量
Identification and Quantification of ε-(γ-Glutamyl)lysine in Digests of Enzymatically Cross-Linked Leguminous Proteins by High-Performance Liquid Chromatography-Electrospray Ionization Mass Spectrometry (HPLC-ESI-MS)
著者 (5件):
SCHAEFER Christian
(Fraunhofer Inst. Process Engineering and Packaging, Freising, DEU)
,
SCHOTT Michael
(Fraunhofer Inst. Process Engineering and Packaging, Freising, DEU)
,
BRANDL Fritz
(Fraunhofer Inst. Process Engineering and Packaging, Freising, DEU)
,
NEIDHART Sybille
(Hohenheim Univ., Stuttgart, DEU)
,
CARLE Reinhold
(Hohenheim Univ., Stuttgart, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
8
ページ:
2830-2837
発行年:
2005年04月20日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)