文献
J-GLOBAL ID:200902200606228962
整理番号:08A1083683
2品種のチリ野生および1栽培化種イチゴ遺伝子型のフェノール類組成および酸化防止活性の比較
Comparison of phenolic composition and antioxidant properties of two native Chilean and one domestic strawberry genotypes
著者 (4件):
SIMIRGIOTIS Mario J.
(Natural Products Chemistry Lab., Inst. of Chemistry of Natural Resources, Univ. of Talca, P.O. Box 747, Talca, CHL)
,
THEODULOZ Cristina
(Cell Culture Lab., Fac. of Health Sciences, Univ. of Talca, P.O. Box 747, Talca, CHL)
,
CALIGARI Peter D.S.
(Inst. of Plant Biology and Biotechnology, Univ. of Talca, P.O. Box 747, Talca, CHL)
,
SCHMEDA-HIRSCHMANN Guillermo
(Natural Products Chemistry Lab., Inst. of Chemistry of Natural Resources, Univ. of Talca, P.O. Box 747, Talca, CHL)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
113
号:
2
ページ:
377-385
発行年:
2009年03月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)