文献
J-GLOBAL ID:200902200767053330
整理番号:09A0951513
酸素低減条件下での優れたセットヨーグルトの製造法
A method for manufacturing superior set yogurt under reduced oxygen conditions
著者 (6件):
HORIUCHI H.
(Meiji Dairies Corp., Kanagawa, JPN)
,
INOUE N.
(Meiji Dairies Corp., Kanagawa, JPN)
,
LIU E.
(Meiji Dairies Corp., Kanagawa, JPN)
,
FUKUI M.
(Meiji Dairies Corp., Kanagawa, JPN)
,
SASAKI Y.
(Meiji Dairies Corp., Kanagawa, JPN)
,
SASAKI T.
(Meiji Dairies Corp., Kanagawa, JPN)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
92
号:
9
ページ:
4112-4121
発行年:
2009年09月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)