文献
J-GLOBAL ID:200902201143919819
整理番号:04A0850800
茶およびハーブの浸出液:その酸化防止活性とフェノール類性状
Tea and herbal infusions: Their antioxidant activity and phenolic profile
著者 (4件):
ATOUI A K
(Mediterranean Agronomic Inst. of Chania (MAICh), Chania, GRC)
,
MANSOURI A
(Mediterranean Agronomic Inst. of Chania (MAICh), Chania, GRC)
,
BOSKOU G
(Harokopio Univ., Athens, GRC)
,
KEFALAS P
(Mediterranean Agronomic Inst. of Chania (MAICh), Chania, GRC)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
89
号:
1
ページ:
27-36
発行年:
2005年01月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)