文献
J-GLOBAL ID:200902201188647887
整理番号:05A0249367
化学影像法:発生中の小麦粒と成熟した小麦粒のイオン及び分子の分布
Chemical imaging: the distribution of ions and molecules in developing and mature wheat grain
著者 (6件):
MILLS E N C
(Inst. of Food Res., Norwich, GBR)
,
PARKER M L
(Inst. of Food Res., Norwich, GBR)
,
WELLNER N
(Inst. of Food Res., Norwich, GBR)
,
TOOLE G
(Inst. of Food Res., Norwich, GBR)
,
FEENEY K
(Rothamsted Res., Herts, GBR)
,
SHEWRY P R
(Rothamsted Res., Herts, GBR)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
41
号:
2
ページ:
193-201
発行年:
2005年03月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)