文献
J-GLOBAL ID:200902201269098462
整理番号:03A0346393
清酒麹Aspergillus oryzae由来のフィターゼおよび酸性ホスファターゼの生産とその特徴
Production and Properties of Phytase and Acid Phosphatase from a Sake Koji Mold, Aspergillus oryzae
著者 (8件):
FUJITA J
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
YAMANE Y
(Suishin Yamane Honten Co., Ltd., Hiroshima, JPN)
,
FUKUDA H
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima, JPN)
,
KIZAKI Y
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima, JPN)
,
WAKABAYASHI S
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima, JPN)
,
SHIGETA S
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
SUZUKI O
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
ONO K
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
95
号:
4
ページ:
348-353
発行年:
2003年04月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)