文献
J-GLOBAL ID:200902201602092299
整理番号:07A0916536
一般的な野菜及びセリ科のスパイスとその関連するクマリン類及びフラボノイド類の免疫調節活性
Immunomodulatory activities of common vegetables and spices of Umbelliferae and its related coumarins and flavonoids
著者 (3件):
CHERNG Jaw-ming
(Dep. of Internal Medicine, China Medical Univ. Beigang Hospital/China Medical Univ., Taichung 404, Taiwan, TWN)
,
CHIANG Wen
(Dep. of Lab. Diagnosis, Fac. of Medicine, Coll. of Medicine, Kaohsiung Medical Univ., Kaohsiung 807, Taiwan, TWN)
,
CHIANG Lien-chai
(Dep. of Microbiology, Fac. of Medicine, Coll. of Medicine, Kaohsiung Medical Univ., Kaohsiung 807, Taiwan, TWN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
106
号:
3
ページ:
944-950
発行年:
2008年02月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)