文献
J-GLOBAL ID:200902201714210073
整理番号:06A0179204
様々な天然資源からの機能性添加剤の亜及び超臨界流体抽出:植物,食品副産物,藻類及び微細藻類
Sub- and supercritical fluid extraction of functional ingredients from different natural sources: Plants, food-by-products, algae and microalgae A review
著者 (3件):
HERRERO Miguel
(Departamento de Caracterizacion de Alimentos, Instituto de Fermentaciones Industriales (CSIC), Juan de la Cierva 3 ...)
,
CIFUENTES Alejandro
(Departamento de Caracterizacion de Alimentos, Instituto de Fermentaciones Industriales (CSIC), Juan de la Cierva 3 ...)
,
IBANEZ Elena
(Departamento de Caracterizacion de Alimentos, Instituto de Fermentaciones Industriales (CSIC), Juan de la Cierva 3 ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
98
号:
1
ページ:
136-148
発行年:
2006年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)