文献
J-GLOBAL ID:200902201729447207
整理番号:06A0519567
沖縄県産の野菜の抗酸化活性の評価といくつかの抗酸化化合物の定量
Evaluation of Antioxidant Activity of Vegetables from Okinawa Prefecture and Determination of Some Antioxidative Compounds
著者 (9件):
MAEDA Gouki
(Okinawa Prefectural Agricultural Experiment Station, Okinawa, JPN)
,
TAKARA Kensaku
(Univ. Ryukyus, Okinawa, JPN)
,
WADA Koji
(Univ. Ryukyus, Okinawa, JPN)
,
OKI Tomoyuki
(National Agricultural Res. Organization, Kumamoto, JPN)
,
MASUDA Mami
(National Agricultural Res. Organization, Kumamoto, JPN)
,
ICHIBA Toshio
(Okinawa Industrial Technol. Center, Okinawa, JPN)
,
CHUDA Yoshihiro
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
ONO Hiroshi
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
SUDA Ikuo
(National Agricultural Res. Organization, Kumamoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
12
号:
1
ページ:
8-14
発行年:
2006年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)