文献
J-GLOBAL ID:200902201730077995
整理番号:07A1048373
熱風乾燥中のキウイフルーツの乾燥特性
Drying characteristics of kiwifruit during hot air drying
著者 (4件):
ORIKASA Takahiro
(National Food Res. Inst., 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
,
WU Long
(Graduate School of Sci. and Technol., Chiba Univ., 648 Matsudo, Matsudo, Chiba 271-8510, JPN)
,
SHIINA Takeo
(National Food Res. Inst., 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
,
TAGAWA Akio
(Graduate School of Horticulture, Chiba Univ., 648 Matsudo, Matsudo, Chiba 271-8510, JPN)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
85
号:
2
ページ:
303-308
発行年:
2008年03月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)