文献
J-GLOBAL ID:200902201783441141
整理番号:07A0713097
ナシの褐色芯検出のための可視-近赤外スペクトロスコピーの拡散反射および透過モードの比較
Comparison of diffuse reflectance and transmission mode of visible-near infrared spectroscopy for detecting brown heart of pear
著者 (4件):
FU Xiaping
(Coll. of Biosystems Engineering and Food Sci., Zhejiang Univ., 268 Kaixuan Street, 310029 Hangzhou, CHN)
,
YING Yibin
(Coll. of Biosystems Engineering and Food Sci., Zhejiang Univ., 268 Kaixuan Street, 310029 Hangzhou, CHN)
,
LU Huishan
(Coll. of Biosystems Engineering and Food Sci., Zhejiang Univ., 268 Kaixuan Street, 310029 Hangzhou, CHN)
,
XU Huirong
(Coll. of Biosystems Engineering and Food Sci., Zhejiang Univ., 268 Kaixuan Street, 310029 Hangzhou, CHN)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
83
号:
3
ページ:
317-323
発行年:
2007年12月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)