文献
J-GLOBAL ID:200902201974917766
整理番号:07A0087334
Maillard中間産物のモデルメラノイジン及び色素の化学及びいくつかの生物的影響
Chemistry and some biological effects of model melanoidins and pigments as Maillard intermediates
著者 (3件):
HAYASE Fumitaka
(Meiji Univ., Kanagawa, JPN)
,
USUI Teruyuki
(Meiji Univ., Kanagawa, JPN)
,
WATANABE Hirohito
(Meiji Univ., Kanagawa, JPN)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
50
号:
12
ページ:
1171-1179
発行年:
2006年12月
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)