文献
J-GLOBAL ID:200902202214394697
整理番号:05A0518816
酸性pH範囲における生及び熱凝固鶏卵卵白蛋白質のペプシン消化性
Peptic digestibility of raw and heat-coagulated hen’s egg white proteins at acidic pH range
著者 (5件):
YOSHINO Kenji
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
,
SAKAI Kentaro
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
,
MIZUHA Yoko
(Hiroshima Jogakuin Univ., Hiroshima, JPN)
,
SHIMIZUIKE Ayako
(Hiroshima Jogakuin Univ., Hiroshima, JPN)
,
YAMAMOTO Shigeru
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
55
号:
8
ページ:
635-640
発行年:
2004年12月
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)