文献
J-GLOBAL ID:200902202572016378
整理番号:09A0651520
鰹節(Katsuobushi)であるKarebushiの製造に用いられる糸状菌Eurotium herbariorumによって生成された抗酸化性物質
Antioxidants Produced by Eurotium herbariorum of Filamentous Fungi Used for the Manufacture of Karebushi, Dried Bonito (Katsuobushi)
著者 (4件):
MIYAKE Yoshiaki
(Fac. of Human Wellness, Tokaigakuen Univ.)
,
ITO Chihiro
(Fac. of Pharmacy, Meijo Univ.)
,
ITOIGAWA Masataka
(Fac. of Human Wellness, Tokaigakuen Univ.)
,
OSAWA Toshihiko
(Lab. of Food and Biodynamics, Graduate School of Bioagricultural Sciences, Nagoya Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
73
号:
6
ページ:
1323-1327 (J-STAGE)
発行年:
2009年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)