文献
J-GLOBAL ID:200902202820304032
整理番号:08A1006177
日本の木曽地方に伝統的な無塩発酵野菜sunkiの発酵時の細菌群集のモニタリング
Monitoring the bacterial community during fermentation of sunki, an unsalted, fermented vegetable traditional to the Kiso area of Japan
著者 (4件):
ENDO A.
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
ENDO A.
(Univ. Stellenbosch, Stellenbosch, ZAF)
,
MIZUNO H.
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
OKADA S.
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
47
号:
3
ページ:
221-226
発行年:
2008年09月
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)