文献
J-GLOBAL ID:200902202982348947
整理番号:07A0831205
レモンジュースからの抗酸化性フェノール性グルコシドの分離ならびに血液接着分子の発現に及ぼすそれらの抑制効果
Isolation of Antioxidative Phenolic Glucosides from Lemon Juice and Their Suppressive Effect on the Expression of Blood Adhesion Molecules
著者 (6件):
MIYAKE Yoshiaki
(Fac. of Human Wellness, Tokaigakuen Univ.)
,
MOCHIZUKI Mika
(Fac. of Human Wellness, Tokaigakuen Univ.)
,
OKADA Miki
(Pokka Corp. Ltd.)
,
HIRAMITSU Masanori
(Pokka Corp. Ltd.)
,
MORIMITSU Yasujiro
(Lab. of Food Chemistry, Dep. of Nutrition & Food Sci., Ochanomizu Univ.)
,
OSAWA Toshihiko
(Lab. of Food and Biodynamics, Graduate School of Bioagricultural Sciences, Nagoya Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
71
号:
8
ページ:
1911-1919 (J-STAGE)
発行年:
2007年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)