文献
J-GLOBAL ID:200902203261239825
整理番号:07A0547908
Yu-lu発酵プロセスに関連する化学的及び食感的変化-伝統的な中国の魚醤油
Chemical and sensory changes associated Yu-lu fermentation process - A traditional Chinese fish sauce
著者 (4件):
JIANG Jin-jin
(School of Food Sci. and Technol., South China Univ. of Technol., 381 Wushan Road, Guangzhou 510640, Guang Dong ...)
,
ZENG Qing-xiao
(School of Food Sci. and Technol., South China Univ. of Technol., 381 Wushan Road, Guangzhou 510640, Guang Dong ...)
,
ZHU Zhi-wei
(School of Food Sci. and Technol., South China Univ. of Technol., 381 Wushan Road, Guangzhou 510640, Guang Dong ...)
,
ZHANG Li-yan
(School of Food Sci. and Technol., South China Univ. of Technol., 381 Wushan Road, Guangzhou 510640, Guang Dong ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
104
号:
4
ページ:
1629-1634
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)