文献
J-GLOBAL ID:200902203448837718
整理番号:05A0319285
調理及び食感品質における米穀の白亜質部及び透明質部間差異
Differences in cooking and eating properties between chalky and translucent parts in rice grains
著者 (4件):
CHENG F. M.
(Zhejiang Univ., Hangzhou, CHN)
,
ZHONG L. J.
(Zhejiang Univ., Hangzhou, CHN)
,
WANG F.
(Zhejiang Univ., Hangzhou, CHN)
,
ZHANG G. P.
(Zhejiang Univ., Hangzhou, CHN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
90
号:
1/2
ページ:
39-46
発行年:
2004年10月25日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)