文献
J-GLOBAL ID:200902203461290388
整理番号:03A0537165
食品に由来するClostridium perfringens菌の計数における培地の比較
Comparison of media for enumeration of Clostridium perfringens from foods.
著者 (9件):
DE JONG A E I
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
,
BROUWER-POST E J F
(TNO Nutrition and Food Res., Zeist, NLD)
,
GRAND M
(Federal Office of Public Health, Bern, CHE)
,
JOHANSSON T
(National Veterinary and Food Res. Inst., Helsinki, FIN)
,
KAERKKAEINEN T
(Finnish Meat Res. Inst., Haemeenlinna, FIN)
,
MARUGG J
(Nestle Res. Center, Lausanne, CHE)
,
IN’T VELD P H
(Inspectorate for Health Protection and Veterinary Public Health, Den Bosch, NLD)
,
WARMERDAM F H M
(State Inst. Quality Control of Agricultural Products (Rikilt), Wageningen, NLD)
,
BEUMER R R
資料名:
Journal of Microbiological Methods
(Journal of Microbiological Methods)
巻:
54
号:
3
ページ:
359-366
発行年:
2003年09月
JST資料番号:
H0882A
ISSN:
0167-7012
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)