文献
J-GLOBAL ID:200902204017869244
整理番号:03A0536754
小麦澱粉の構造と糊化特性への環境温度の影響
Effects of Environmental Temperature on Structure and Gelatinization Properties of Wheat Starch.
著者 (4件):
MATSUKI J
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
YASUI T
(National Agriculture Res. Center for Western Region, Hiroshima, JPN)
,
KOHYAMA K
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
SASAKI T
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
80
号:
4
ページ:
476-480
発行年:
2003年07月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)