文献
J-GLOBAL ID:200902204592542397
整理番号:04A0731008
山口県仙崎漁港で漁獲されたイカの化学発光法による抗酸化能と鮮度指標K値の変化
Changes in antioxidative capacity by the chemiluminescence method and K value as freshness indicator of squids captured from Senzaki fishing seaport in Yamaguchi prefecture
著者 (5件):
HARADA K
(National Fisheries Univ.)
,
ANDO M
(Yamaguchi Prefectural Univ., Yamaguchi)
,
KITAO S
(Osaka Shoin Women’s Univ., Osaka)
,
OKANO C
(National Fisheries Univ.)
,
TAMURA Y
(Hagoromo Univ. International Studies, Osaka)
資料名:
日本食生活学会誌
(Journal for the Integrated Study of Dietary Habits)
巻:
15
号:
2
ページ:
92-97
発行年:
2004年09月30日
JST資料番号:
L3330A
ISSN:
1346-9770
CODEN:
NSGIFO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)