文献
J-GLOBAL ID:200902204732579083
整理番号:05A0111799
区別して加工した未利用豆類であるムクナビーン(Mucuna pruriens)の栄養および反栄養組成,in vitroアミノ酸利用性,澱粉消化性および推定血糖指数
Nutritional and antinutritional composition, in vitro amino acid availability, starch digestibility and predicted glycemic index of differentially processed mucuna beans (Mucuna pruriens var. utilis): an under-utilised legume
著者 (2件):
SIDDHURAJU P
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
,
BECKER K
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
91
号:
2
ページ:
275-286
発行年:
2005年01月21日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)