文献
J-GLOBAL ID:200902205105769027
整理番号:05A0816272
スギ花粉アレルギー症状に対するLactobacillus acidophilus L-92で発酵させた牛乳の効果: 無作為化プラセボ-対照試験
Effect of Milk Fermented with Lactobacillus acidophilus Strain L-92 on Symptoms of Japanese Cedar Pollen Allergy: A Randomized Placebo-Controlled Trial
著者 (9件):
ISHIDA Yu
(R&D Center, Calpis Co., Ltd.)
,
NAKAMURA Futoshi
(R&D Center, Calpis Co., Ltd.)
,
KANZATO Hiroki
(R&D Center, Calpis Co., Ltd.)
,
SAWADA Daisuke
(R&D Center, Calpis Co., Ltd.)
,
YAMAMOTO Naoyuki
(R&D Center, Calpis Co., Ltd.)
,
KAGATA Hiroko
(Social Insurance Sagamino Hospital)
,
OH-IDA Masato
(Social Insurance Sagamino Hospital)
,
TAKEUCHI Haruo
(Social Insurance Sagamino Hospital)
,
FUJIWARA Shigeru
(R&D Center, Calpis Co., Ltd.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
69
号:
9
ページ:
1652-1660 (J-STAGE)
発行年:
2005年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)